Connecting documents, processes and people
 
 

Factura electronica

Doriti sa trimiteti sau sa primiti facturi, comenzi, avize electronice? DocProcess va asista in definirea si punerea in practica a proiectelor dumneavoastra.

Cautati o solutie pentru creatia, transmiterea, conversia, prelucrarea si monitorizarea facturilor (si nu numai) de la furnizori sau catre clientii dumneavoastra? Platforma noastra, DocXchange este raspunsul cel mai potrivit.

DocXchange este o platforma care ofera suport complet pentru  schimburile de documente electronice implicate in procesele de achizitii /vanzari.

 

Continuare

Managementul documentelor

Pe hartie sau in format digital, creatia, dematerializarea, clasarea, transmiterea si arhivarea documentelor pot fi vazute si traite ca un rau necesar pentru dezvoltarea unei afaceri. Prin modelare si automatizare managementului documentar consultantii si informaticienii nostri va ajuta sa mariti valoarea adaugata in procesele din organizatia dumneavoastra.

Pentru implementarea managementului documentar si automatizarea proceselor din companie va punem la dispozitie produse inovante, fiabile si cu un raport performanta pret imbatabil.

Continuare

Un ERP pentru industrie

Compania dumneavoastra activeaza in industria auto, aeronautica, mecanica, high-tech (robotica, automatizari industriale) sau life sciences (cosmetica, farmacie)? Este o companie mica sau mijlocie ? Va invitam sa va alaturati celor peste 2300 de companii din lumea intreaga care au adoptat Yourcegid Manufacturing, un ERP orientat catre gestiunea productiei.

In plus veti beneficia de integrarea cu platforma DocXchange, pentru a emite si a primi direct din si in ERP, documente electronice precum comenzi, avize, planificari, receptii si facturi.  

Continuare