Connecting documents, processes and people
 
 

Factura electronica

Doriti sa trimiteti sau sa primiti facturi, comenzi, avize electronice? DocProcess va asista in definirea si punerea in practica a proiectelor dumneavoastra.

Cautati o solutie pentru creatia, transmiterea, conversia, prelucrarea si monitorizarea facturilor (si nu numai) de la furnizori sau catre clientii dumneavoastra? Platforma noastra, DocXchange este raspunsul cel mai potrivit.

DocXchange este o platforma care ofera suport complet pentru  schimburile de documente electronice implicate in procesele de achizitii /vanzari.

 

Continuare

Managementul documentelor

Pe hartie sau in format digital, creatia, dematerializarea, clasarea, transmiterea si arhivarea documentelor pot fi vazute si traite ca un rau necesar pentru dezvoltarea unei afaceri. Prin modelare si automatizare managementului documentar consultantii si informaticienii nostri va ajuta sa mariti valoarea adaugata in procesele din organizatia dumneavoastra.

Pentru implementarea managementului documentar si automatizarea proceselor din companie va punem la dispozitie produse inovante, fiabile si cu un raport performanta pret imbatabil.

Continuare

Automatizarea proceselor

Cand doriti sa dati un nou elan afacerii dumneavoastra, de multe ori o transformare organizationala se impune. Sunteti tentati de procese „de gata” ? Riscati ca firma dumneavoastra sa se simta incorsetata in tipare ce nu i se potrivesc. Noi va propunem procese „pe masura”, adaptate si evolutive.

Procesele sunt cunoscute si bine descrise, dar aveti nevoie de produse informatice care sa le sustina ? Va punem la dispozitie produse de tip ERP, CRM sau specializate, precum si o echipa de specialisti care sa va ajute la efectuarea acestor transformari.  

Continuare