Connecting documents, processes and people

Produse

Alfresco

Alfresco

Alfresco est unul dintre cele mai perfectionate produse de Document Management  la ora acesta pe plan mondial. Este vorba despre un produs dezvoltat si distribuit intr-o schema Open Source comercial. Aceasta inseamna ca exista o baza foarte larga de contributori in lumea intreaga, dar strategia de produs, sistemul de calitate si distributia apartin unei companii. Ca urmare exista doua tipuri de licentiere: comerciala pentru versiunile cu plata de abonament de suport, LGPL pentru versiunea Community. Alfresco este disponibil in versiuni Cloud, Enterprise si Mobile si acopera toate nevoile functionale in domeniul managementului documentar:

  • gestiunea documentara clasica, cu stocare, clasificare, metode avansate de cautare, mecanism de gestiune de flux integrat,
  • gestiunea inregistrarilor cu valoare probanta (Records Management),
  • servicii de editare si afisare de continut WEB,
  • servicii de gestiune a patrimoniului digital (filme, muzica, fotografii),
  • integrare cu iOS si Android.

Alfresco poseda mecanisme performante pentru a asigura extensibilitatea si disponibilitatea in conditii de securitate conform standardelor celor mai recente.


ContConect

ContConect este un produs DocProcess, creat pentru a simplifica munca contabililor. ContConect este o aplicatie pentru importul extraselor bancare electronice in instrumente de tip back-office precum Ciel, Navision si multe altele. Formatele de intrare suportate sunt  SWIFT, PDF, CSV, XML, etc. Produsul este disponibil ca o aplicatie autonoma pentru Windows sau ca serviciu pe Internet. Prin utilizarea acestei aplicatii timpul introducerii extraselor si al afectariilor pe conturi se reduce in medie de 5 ori.