Connecting documents, processes and people

DocXchange

O platforma pentru afacerile dumneavoastra

DocXchange este o platforma care ofera suport complet pentru  schimburile de documente electronice implicate in procesele de achizitii /vanzari.

Comenzi, avize de expeditie, avize de receptie, facturi, declaratii sunt tipuri de documente ce pot fi primite, convertite, controlate si transmise intre abonatii platformei. DocXchange ofera atat suport pentru tranzactii cat si pentru procese precum cele de negocierea comenzilor sau gestiunea litigiilor. Alte servicii oferite de platforma sunt suport pentru aplicarea  semnaturii electronice si marcii temporale, arhivarea documentelor in spatii dedicate fiecarui abonat si securizate.

DXPortal Versiunea 2.0

Noua versiune, pusa in productie incepand cu 21 Martie 2015, aduce o serie de imbunatatiri, rezultatul acumularii de experienta si interactiunii cu clientii nostri, carora le multumim si pe aceasta cale pentru sugestiile lor si pentru discutiile constructive. Versiunea aceasta propune o interfata ameliorata, pastrand in acelasi timp o continuite in aspectul vizual si dispunerea comenzilor, pentru a nu perturba utilizatorii vechii versiuni. Speram ca veti aprecia noile functiuni precum:

  • posibilitatea de a lucra cu 3 sesiuni in paralel,
  • meniul Favorite care este menit sa reduca timpul necesar pentru a accesa informatiile dorite,
  • selectia de documente si posibilitatea crearii de liste care pot fi descarcate in arhive zip sau in format Excel.