Connecting documents, processes and people

Responsabilitate sociala

De la bun inceput, ne-am construit activitatea cu responsabilitate si cu respect fata de comunitate. Inovam prin solutiile noastre tehnologice, avand in minte efectele prezentului asupra generatiilor viitoare. Credem ca dezvoltarea durabila porneste din ceea ce facem zilnic: marile transformari se fac pas cu pas, coerent si sustinut.

Digitalizam procese mari consumatoare de hartie, timp, resurse umane si cream oportunitati de afaceri noi, protejand mediul inconjurator: intre 20013 – 2016, DocProcess a digitalizat 12.000.000  documente, ceea ce reprezinta 1.596 de copaci salvati, o reducere de 432 de tone de CO2 , sau 240 de tone de hartie neconsumata. Aducem viitorul in prezent, atat prin tehnologia pe care o punem la dispozitia partenerilor nostri, cat si prin faptul ca actionam acum pentru a influenta cum va arata natura maine.

Ca parte a programului prin care transpunem in actiune valori ale DocProcess precum integritatea si credibilitatea, am mers chiar mai departe pentru protejarea mediului inconjurator. Plecand de la modelul de business al DocProcess, impreuna cu Asociatia Kogayon am demarat proiectul „Prietenii din Padure” prin care am sustinut amenajarea unui traseu tematic in Parcul National Buila-Vanturarita, pentru a contribui la o mai buna cunoastere si protejare a mediului. Ne-am implicat atat cu fonduri, cat si cu munca voluntara, traseul fiind marcat cu ajutorul membrilor echipei DocProcess, care au lucrat impreuna cu voluntarii Kogayon.

Si facem chiar mai mult decat atat! Ne incurajam si sustinem colegii sa participe ca voluntari in comunitatile lor, nu numai in domeniul protejarii mediului inconjurator, ci si in cel al sanatatii sau educatiei.