Connecting documents, processes and people

Scoala Java DocProcess

Pentru ca ne dorim sa contribuim activ la formarea tinerelor talente din sectorul IT din Romania, am inceput sa desfasuram activitati de voluntariat bazate pe abilitatile si expertiza noastra si investim in educatie.

In luna iulie 2016, am organizat DocProcess Java Summer Camp 2016, prima editie a programului de training si de practica platita Scoala Java.

Ne-am adresat studentilor facultatilor cu profil IT&C interesati sa isi consolideze cunostintele de programare in limbajul Java pe durata vacantei de vara si am cautat tineri deschisi, interesati de oportunitati de invatare, carora le-am oferit o experienta practica de invatare pe parcursul a trei luni. Am combinat elemente teoretice cu proiecte practice de programare de aplicatii web-based, iar participantii au invatat cum sa aplice metodologiile de dezvoltare software agila chiar de la colegii nostri din departamentul IT.

 

Pe durata programului de training, fiecare participant a fost acompaniat de un mentor DocProcess, ceea ce a oferit colegilor nostri posibilitatea de a voluntaria chiar de la biroul lor si de a impartasi din cunostintele lor profesionale.