Connecting documents, processes and people

Crosul Casiopeea

DocProcess isi declara atasamentul pentru cauza luptei impotriva cancerului la san prin sustinerea participarii angajatilor sai la Crosul Casiopeea, organizat de asociatia Casiopeea cu sprijinul Camerei de Comert si Industrie a Frantei si a Comitetului Olimpic Roman.

Prin organizarea de activitati sportive, editiile anuale ale acestui eveniment caritabil isi propun sa sensibilizeze publicul larg cu privire la avantajele depistarii precoce a cancerului mamar.

Crosul Casiopeea este pentru noi un prilej de a face un gest de spijin fata de femeile care sufera de cancer la san, caci fondurile colectate din taxele de participare la cros sunt dedicate in intregime cumpararii de proteze mamare si completeaza programul national de ingrijire a persoanelor afectate de aceasta boala.

In 2015, peste 2900 de participanti s-au intrecut la cursele zilei roz, iar numarul total de participanti din 2010 si pana acum se ridica la peste 19.400 de persoane. Fondurile colectate prin plata taxei de participare au permis oferirea a 1.750 de proteze mamare femeilor din Romania care au suferit o mastectomie.